Nagypál Béla üzente 14 éve

Ez gyönyörű.

Válasz

Kovács Károly üzente 14 éve

Kedves Lajos! Köszönjük kedves hozzá szólását,és örülünk,hogy dalunk
elnyerte tetszését.További szép napot kivánok.
Tisztelettel:Kovács Károly

Válasz

kovacs lajos üzente 14 éve

Többször vissza jöttem az oldalra és egyre jobban tetszik a hallgatód.
Kedves Béla minden jót kívánok neked és legyen ihleted még sok hasonló
szép nóta írásához.
Üdv:Lalipapi.....6vanból....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Ani! Köszönjük a dicséretet, de hidd el Anika, hogy nálamnál senki sem várja jobban a találkozót, és boldog leszek ha újra hallhatom kedvesen csengő hangod, amit már egyszer volt szerencsém élőben hallani.
Nagyon örülök, hogy vész érdektelenségbe a "találmányod", remélem nagyon sokan fogjuk egymást megtisztelni.
Béla

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 14 éve

kedves Béla és Károly! Gratulálok nektek ehhez a gyönyörű romantikus hallgatóhoz és bízom benne, hogyha összejön, akkor a nótás találkozónkon majd el is énekeljük ezeket az újabb dalaitokat!!!! Már szép számmal jelentkztek nálam, aminek nagyon örülök és ezúton is kérem, hogy jelezzen, akit érdekel a tervezett összejövetelünk..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Zoltán bátyám! Nagyon belelátsz az igazság közepébe, valóban egy jóhangú férfi énekes előadása, rengeteget emelne a szerzeményeim minősítésében, de hát ha ló nincs, a szamár is megteszi. Egyelőre csak ebben a formátumban tudom megmutatni képességeimet. Köszönöm a szép szavakat, és én is további kellemes nótázgatást kívánok neked.
Béla

Válasz

Barcsa Zoltán üzente 14 éve

Kedves Béla, természetesen tetszenek a dalaid, ez is, szintúgy Kovács Károly szerzőtársad szövegei; végtelenül sajnálom, hogy, úgy tűnik, a feléneklésnek komoly akadályai vannak, mondjuk: énekeshiány! Pedig ezek a kellemes kis szerelmes nóták kiáltoznak egy kedves férfitenor után; tudom, nem tehetsz róla, de így is nagyon kellemes élményt nyújtanak számomra is, s amint olvasom, nem vagyok egyedül! Jó egészséget és további sikeres zeneszerzést és muzsikálást kívánok: B. Zoltán bátyád

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Magdika! köszönjük kedves hozzászólásod, örülünk, hogy elnyerte tetszésed a dalunk. Az az igazság, hogy én is irigykedem rád, hisz Te meg zongorázni tudsz, azon együtt van a szóló és a kíséret!
Természetesen Magdika, szeretettel gazdagítjuk kedves klubunk kulturális anyagát ,mert ezáltal gyarapszik szeretett közös kultúrkincsünk, a magyar nóta is.
Üdvözlettel: Béla

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Köszönöm magam, szerzőtársam Karcsi és kíséretszerző-zenei kísérő társam-azaz Bandi unokaöcsém nevében is kedves dicséreted Zsókácska!
Ezek az állandó dicséreteid magabiztos önbizalmat adnak nekem. Szerzeményeimmel minden korosztálynak szeretnék örömöt szerezni.
Kedves Zsóka, bízom a személyes találkozásunkban, remélem Te is ott leszel a nótatalálkozón!
Üdv: Béla

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Újra csak gratulálni tudok, és egy kicsit irigykedni, hogy együtt van a hegedű a szerzővel. Milyen jó lenne ha most én is tudnék hegedülni, küldhetném a dalaimat a tiétek mellé. Nagyon örülök hogy gazdagitjátok a klubbot.

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 14 éve

Remek közös produkció.Nagyon jó az,hogy vannak olyan fiatalok,akik szeretik és tovább viszik ezt a szép műfajt, a nóta-és zeneszeretők örömére.

Válasz