SEBŐK MIHÁLY üzente 8 éve

SILIGA MIKLÓS - WEICZY IRMA ..
NÉMETHNÉ KOVÁCS MAGDA ..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Bocsánat, lemaradt a megszólítás! Drága Magdikám, örülök, annak amit megtapasztaltál. Bizony nem kell az amatőr énekeseket sem leírni, itt is ott is vannak tehetségek, és kevésbé tehetségesek. A mai világban inkább az kerül leginkább rivaldafénybe, aki jól menedzseli, vagy menedzselteti magát, és ez nem minden esetben a tehetséget fémjelzi! Az meg kimondottan idegesít, mikor valaki provokatív módon meghívatja magát. Mindig kilog a lóláb.Ha én meghívtalak, te is hívj meg stb. Na ettől ráz ki a hideg. Az igaz tehetség előbb-utóbb ugyis előbújik, mint ibolya az avarból, messziről elárulja illata.
Barátsággal:Zsuzsa

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tavaly nekem is ugyanez volt a véleményem, kedves, aranyos, barátságos találkozó volt Aninak a szíve is aranyból van. Inkább engem akkor az zavart, hogy sok ugymond profi volt, s mi amatőrők, én legalább is éjjel féltízenkettőkor kerültem sorra, bizony addigra az a kis önbízalmam is elszállt, ez meg is érződött az éneklésemen. Ezért ha az idén el is mentem volna, nem vállaltam volna éneklést. Kicsi vagyok én ahhoz, hogy a nagyok, aranyérmes énekesek közt énekeljek. Maradok a magam színtjén lévő énekesek közt, itt a mi kis amatőr klubunkban.Mondtam neked drága Magdikám, éne nem aranyérmes hanem aranye...... énekes vagyok.
Szeretettel ölellek:Zsuzsa

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 11 éve

Drága Zsuzsikám! Gondoltam Rád a Nótás találkozón, mert valóban igazi, baráti, és színvonalas volt ez az idei program. Volt olyan bemutatkozó amatőr, aki a lélekből jött dalával sok profinak kikiálltottat leénekelt. Szép volt, remélem még ilyenen is fogunk találkozni.
Köszönöm hogy nálam jártál újra.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Magdikám! Már rég megtanultam, a SZÍNPAD nem igazán a dobogón van, hanem az emberek szívében! Déryné,Laborfalvi Róza egy lovaskocsin énekelt, s milyen sikerük volt, ma is él az emberek emlékezetében, színte halhatatlanok. Mégcsak az sem fontos, kinek milyen csilingelő hangja van, a lélek fontos, a szív ami átüt a hangon,ami megérinti az embereket.Ettől lesz valaki egyedi, hiába a világ legszebb hangja, ha nincs benne lélek, érzelem, nekem semmit sem jelent. Talán megcsodálom, de érzelmileg nem hat rám.
Szeretettel:Zsuzsa

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 11 éve

Zsuzsikám! Köszönöm a kedvességedet, nekem öröm ha valakinak tetszenek a dalaim, tudod én nagyon keveset énekelek színpadon, de szép számú hallgatóm van a youtub csatornámon. Már 380.000 ember hallgatta meg a dalaimat. Boldog vagyok tőle, mert negativ kritika csak két-három esetben fordult elő.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

De csodálatos,igazán az életet énekli meg Magdika. Hallgatom őt, s nem tudnék a dalai közt választani. Annyira mélyről jön,olyan érzelemel teli, hogy az ember nem tudja könnyek nélkül hallgatni e dalokat.
Köszönöm, hogy hallgathatlak, hogy vagy, s énekelsz!
Szeretettel:D.Zsuzsa

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 11 éve

Köszönöm ezt a szép dalt és azt,hogy felénekelted,kedvet csináltál e- dal megtanulására.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszönöm szépen, neked elhiszem, mert csupa szív-lélek ember vagy!. Nagyon sok kedves hozzád hasonló emberrel ismerkedtem meg Gy. tarjánban, most beszéltem az egyikkel, aki színtén úgyanilyen véleménnyel van Rólad. Azt mondta a Marika,...A Jósten összetereli a Bárányait......Ílyen formában még sosem gondolkodtam el, de tényleg így van.
Szeretettel és barátsággal:Zsuzsa

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 11 éve

Zsuzsikám! A Csendül a nóta köteteiben biztosan van, majd megnézem hogy ez meg van-e, és megpróbálom beszkennelni. Hidd el egy kedvvel éneklő amatőr sokszor többet tud tenni, mint egy rossz énekes a színpadon. Magda

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

!!!... JÓ volna tudni hol lehet megtalálni Siliga Miklós dalainak kottáit? Szeretnék az általa írt nótákból, dalokból megtanulni párat. Például ezt a következő fellépésünk alkamával elénekelném itt Egerben. Igaz, nem vagyok éenekes, csak agy kis énekelni szerető amatör egy Nóta klubban.
Szertettel:Zsuzsa

Válasz

Nagypál Béla üzente 11 éve

Magdika!
Köszönöm hogy hallhattam:Béla

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 11 éve

Köszönöm Zsuzsikám! Valóban, én küldetésemnek érzem, hogy az új nótákat népszerűsítsem, csak sajnos kíséret nincs hozzá, mert zenekart nem létezik megfizetni. Itt a szerző segített rajtam, hiszen évek óta szerettem volna ezt a dalt elénekelni, és a múltkori Daliskolai Találkozón megigérte, hogy küld alapot, és látod meg is tette. Örülök hogy az én szerzeményem is tetszett, Zsóka szépen, átélten énekeli. Sok van ilyen, csak az idő kevés, hogy megmutassam mindet. Szép napot!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ez eszméletlenül szép dal.csak ülök és nem tudok megszólalni, hihetetlen.A zene a szöveg na és a hang,.Még mondják azt, hogy már nem tudnak újat írni a zeneszerzők, mert a nagy szép dalokat, nótákat már mind megírták, hallottam ilyen kijelentéseket. Itt a cáfolat! Egyre többet találkozom e nóta zeneszerzőjének nevével, és még sok általad felénekelt dalok zeneszerzőnek nevével, akiknek a dalai, nótái nagyon tetszenek.Igen emlékszem Zsóka énekére, s emlékszem a nótára is,nagyon tetszett.Akkor még nem tudtam, hogy a Te nótád, csak megmaradt bennem.Annyi énekest és nótát hallottam, hogy képtelen az ember mindet megjegyezni. Szeretettel:Zsuzsa

Válasz