Samuné Marika üzente 13 éve

Kedves Magdika !!!!!

Örömmel hallgatom a nótáidat .
Köszönöm a sok -sok szépet amelyeket a nótáid adnak.
Sok sikert jó egészséget kívánok.
Üdvözlettel. Samuné Marika.

Válasz

Petró Sándorné Katalin üzente 13 éve

Kedves Magdika!Nagyon szépen énekelted a nótacsokrot, szívből gratulálok !!Szeretettel gondolok rád Kati

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Magdika nagyon jól éreztem magamat a csárdás hallgatása közben, őszinte elismerésem és gratulálok!

Válasz

Varga Zoltánné Marika üzente 13 éve

Magdika ! Minden elismerésem a tied Nagyon jó és szépen énekelted .Csak gratulálni tudok.Tiszta szívből.Marika.

Válasz

Kovacs Lajos üzente 13 éve

Nagyon tetszik. Nem tudok betelni vele.
Köszönöm szépen Magdika .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

kedves Magda! Beszéltem ifj. Vass György és zenekarával és azt az ígéretek kaptam tőlük, hogy 5-6 nótát tudnak most felvállalni és a többit majd a személyes találkozó alkalmával megbeszélik. Kérem, küldje el az Ön által kiválasztott számokat részemre (kottákat) és én továbbítani fogom a zenekarnak. A pontos időpontot a számok alapján tudják megadni. Remélem közös elképzelésünket (zenekari alap), sikerül minél előbb megvalósítani. Sok szeretettel Péter. (Címem: 8200 Veszprém, Wartha Vince u 22 / b.)

Válasz

Nagypál Béla üzente 13 éve

Kedves Magdika!
Olvastam a Péter írását.Várom hogy sikerüljön tervetek.Imádom amit csináltok.
Üdv:Béla

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Boldog vagyok,hogy halhattam az egri nótákat, a szép dallamokat az előadásodban.Gratulálok a szerzőnek is,aki nagyon sokat tesz a magyarnótáért:Simon Zsóka Egerből.

Válasz

ecseri csopi üzente 13 éve

Magdika csodálatosan énekelsz! Öröm hallgatni , gratulálok!

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Köszönöm Péter! de kérem jelezze azt is, hogy megértem a sok elfoglaltságukat, tehát teljesen alkalmazkodom az ő időbeosztásukhoz. Örülök hogy meghallgatta a csokrot. Magda

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Magda! Holnap beszélek a zenészekkel ,mindent megteszek,annak érdekében,hogy sikerüljön a közös hangfelvétel elkészítése. Baráti Üdvözlettel Péter

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Kedves Péter! Nekem is az a bánatom, hogy nem hegedűszó hallatszik a dalok alatt. Talán egy kicsit segithetnél, hogy közös barátunk ifj. Vass György a tavasz óta megbeszélt találkozónkat mintegy 1o dal vonatkozásában pontositsa, és legyen hegedűszós alapom is. Nem akarok okvetetlenkedni, de ha Te szólsz neki, talán komolyabban vesz. Bocsáss meg, hogy ilyesmivel terhellek, de nagyon tetszik ahogy Ő játszik. Köszönettel Magda

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 13 éve

Kedves Zoltán! Köszönöm a dícséretet, de még szeretném hozzá tenni, hogy mivel nem tudok szerkeszteni, úgy kellett, és / annyiszor/ elénekelni ezt a négy csárdást, hogy egyszer se legyen benne hiba, mert sem javitani, sem szerkeszteni nem tudok, tehát ez így született meg a gép mellett, ahogy most van! Ezért bánt, mikor valaki azt mondja, hogy a videós felvételek kozmetikázottak, és nem értékesek. Lehet utánozni!

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

Magdika!Kellemes időtöltés volt Veled!Gratulálok!Puszi Jolika

Válasz

Barcsa Zoltán üzente 13 éve

Kedves Magdika, képtelen vagyok elhallgatni és kivételesen ezúton elmondani véleményemet e csárdáscsokorral kapcsolatban:
szövegmondásban, illetőleg a hangok artikulálásában ugyan eddig sem volt komoly gondja, ám ahogy ezt a három csárdásszöveget elénekelte, tehát természetesen gyors ritmusban és az utolsó hangig tisztán érthetően, az példátlan e műfajban, legalábbis szerintem!
Én ilyet még nem hallottam, ami persze lehet az én szegénységi bizonyítványom is, de sokkal inkább kivételes képessége érdeme.
Gratulálok szívből, s bár lassan úgy könyveli el Magdikát a nótahallgatósága mint a lassú dallamok hiteles előadóját, lám, megmutatta: lehet nyitogatni azokat a képzelt skatulyákat -- nem is akármilyen minőséggel!
Kézcsókkal: B. Zoltán

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon kedves vidám dalok Kár,hogy nem Cigányzenekari kisérettel van előadva Gratulálok az előadáshoz!

Válasz