[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Igen Péterkém, igazad van, de olyan profi módon fogalmazol, hogy nagyon összpontosítanom kell gondolataimat, hogy meg tudjam értelmezni mondanivalódat. Persze értem, hogy mire célzol, és gondolataid egy részét én is kifejezem az egyik hallgatóm témájával, amit várhatóan nov.6-a után töltök fel.
üdvözlettel:
Béla

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Béla! Az őszinte véleményem az, hogy ezek a kortárs szerzemények és az azokat előadó, nem közismert előadók engem általában nem érintettek meg. Úgy vélem azonban, hogy a szerzemények még jobbak, mint az előadók, vagy másképpen: a nótaalkotó érzésvilág és az ehhez kapcsolódó kreativitás még kevésbé megkopott, mint az énekes előadókészség és rátermettség, illetve az ennek kibontakozásához szükséges társadalmi környezet feltételei nem adottak. Az elfojtások és hazugságok világában, amelyben a magyarság a lezüllött politikai elitje "jóvoltából" kénytelen élni, az általános emberi érintkezés felületessé válása, az erkölcsi kopás és a társadalom szocietális talapzatának megrokkanása miatt az emberek ugyan érzik, de nem tudják megélni, átélni mindazt, amit a nóta érzelemmel, öntudatban közvetíteni kíván. Talán ezért hiányoznak a kiforrott, gyakorlott előadói egyéniségek.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Laci! A Változik az ember a saját galériómban van, mert nagyon hamisan énekelte el a srác, nem volt ideje megtanulni, és sajnos egy komoly másolási hiba is történt a kottában, ezért én énekeltem fel, és azért nem ide tettem, mert nem zenekari kisérettel van, csak én zongoráztam fel. Az Elemér dala, a Nótakedvelők klubjának közös videói között van, Lukács Timea volt az énekes, és neki nincsen galáriája. Az első helyezett hallgatóról csak annyit tudok, hogy Ódor Vera énekelte, szép is volt, de mindent nem tudtam felvenni a kamera akkumulátorja miatt. Látom a novemberi műsorotokat, lélekben veletek leszek, de nagyon nehezen mozgunk mi már , elmenni nem tudunk. Sok sikert mindenkinek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Magdika!
Mint bizonyára érzékeled, nagy örömmel vettem tudomásul, hogy neked köszönhetően ha csak szűk körünkben de mégis nyilvánosságot kaptak a Nótaolimpia egyes dalai. Nagyon örülök az eredményeknek és újra csak gratulálni tudok Gyémánt Ferinek, Sánta Bélának, Gyimóthi Elemérnek és neked! Keresem de nem találom a feltöltött videók között a te nótádat a "Változik az embert", valamint Elemér 3. helyezett nótáját a "Mit hozhat még ez az élet" -et. Bízom benne hogy csak a figyelmetlenségem miatt nem találok rájuk. Sok sikert és kitartás kívánok nektek és ehhez nagyon jó egészséget nótás szeretettel, Laci .

Válasz

Szabó Józsefné üzente 14 éve

Gratulálok a nyerteseknek, elsősorban Gyémánt Ferencnek, aki régi ismerősöm!
Szabó Józsefné

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Péterkém! Nagyon szép szavakat és fogalmakat használsz, természetesen megértem álláspontod az igazi minőség iránt, amit leginkább a háború előtti korszak magyar nóta világában találsz meg. Köszönöm a buzdítást, azon vagyok, hogy nótáimmal örömet szerezhessek a műfaj kedvelőinek. De azért gondolom meghallgatod a feltöltéseimet?
Jó egészséget:
Béla

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Béla! Igazán kedves Tőled, hogy kikéred a véleményemet a nótáidról. Tudod, én különféle okok miatt nem vagyok benne a mai nótavilágban, nem ismerem a szerzőket és önmagukban a szerzemények nem is érdekelnek. Számomra egy nóta akkor válik élvezetessé, ha jó énekestől kiváló cigányzenekari kísérettel hallgathatom. Én a mai énekesektől, szerzőktől és zenekari kísérettel csak nagyon szelektíve hallgatok nótát, hiszen a nótatörténet legszebb darabjait bármikor kiváló minőségben élvezhetem, ha időm engedi. Meg hát elfogult is vagyok a háború előtti cigányzene és nótaéneklés iránt, így az én véleményem lehet, hogy igazságtalanul szigorú lenne még a legjobbnak ítélt mai szerzeményekkel kapcsolatban is. Ugyanakkor nagyra értékelem, hogy hozzád hasonlóan sok nótaszeretőnek örömet szerez egy megmérettetésen való részvétel, és csak bátorítalak, hogy kedved megtartsd, és a szerzéssel, valamint a felvételekkel töltött hasznos foglalatosság eredményét oszd meg az internet közönségével.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kedves Piroska! Köszönöm a helyesbítést, és elnézést a tévedésért, de csak hevenyészve tudtunk jegyzetelni, és valóban összetévesztettem a neveket, mert a Csáki Úr volt a Tibor, , és a csárdást nagyon szépen Viszt Péter adta elő. A Pro Urbe díjhoz pedig gratulálok.

Válasz

vári piroska üzente 14 éve

Kedves Magda!
Nagyon jó, hogy beszálmolt a Nótaolimpia híreiről. Szeretnék egy kis korrigálást az adatok között. A győztes csárdást Viszt Péter Pro Urbe díjas magán énekes énekelte.
Üdvözlettel Vári Piros

Válasz

Gyimóthi Elemér üzente 14 éve

Kedves Pálfi József!

Az Ön szavaival kezdem üzenetem: "Ismét én" - laikusan -
Nem szemrehányásként írtam legutóbbi üzenetem, mert én akkor is ott lettem volna a döntőn, ha egy nótám sincs a döntősök között, pontosan azért, hogy a helyszinen, saját szememmel, fülemmel győződjek meg arról, hogy azok a nóták amiket hallottam valóban jobbak-e a sajátomnál, s ha nem így van akkor sem marasztalok el olyan embereket jó vagy rossz döntésükért, akikkel az életben nem találkoztam. Csak Béla kirohanásai között volt egy mondat, amire reagáltam, idézem:"Természetesen ehhez hallani kellene a döntős dalokat is."
Továbbra is nótás barátsággal Elemér

Válasz

Pálfi József üzente 14 éve

Ismét én - laikusan -

Kedves Elemér, nem nutni, milyen okból maradt távol Sánta Béla a döntőről. Mindenesetre, ha ez nem volt a szerzőknek kötelező, akkor tárgytalan még az említése is ennek a ténynek. Hiszem, hogy a zsűri nem azt méltányolta a döntésnél, hogy a szerző jelen van-e a döntőn vagy nincs, hanem azt, hogy milyen a szövege és a dalnak.
A szemrehányásoknak nincs helye ebben az esetben.

Üdv
Pálfi

Válasz

Gyöngyösi Kiss Anna üzente 14 éve

Gratulálni szeretnék a Nótaolimpián helyezést elért dalok szerzőinek: Gyémánt Ferencnek, Gyimóti Elemérnek és nem kevésbé Némethné Magdikának és Sánta Bélának is!!!!! Az idő majd eldönti, mely nóták is lesznek a közönség igazi kedvencei!! Azt szeretném, ha versenyen kívül is születnének további értékes dalok és bízom benne, hogy Béla alkotókedvét sem szegi a zsűri döntése... annál is inkább, mivel ő még először indult ezen a megmérettetésen. Üdvözlök mindenkit és szívből örülök az új nótáknak!!!! Alig várom, hogy hallhassuk, ízlelgethessük őket, hiszen ez azt is jelenti, hogy valóban élő ez a műfaj! Köszönet ezért még egyszer a tehetséges szerzőknek!

Válasz

Márkus Hilda üzente 14 éve

Szép napot mindenkinek!

Gratulálok a NÓTAOLIMPIA 2009. minden résztvevő tagjának sok sok szeretettel!

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kedves Barátaim! Órák óta gondolkodom azon, hogy érdemes-e , kell-e ehhez a sok igazsághoz hozzátenni bármit is, amit az előttem szólók megtettek, és most mégis úgy döntöttem, hogy mint a klub alapitója, még egy gondolatomat megosztom veletek.
Itt alant MŰVÉSZET-ről volt szó, és ez a szó inditotta el bennem azt a gondolatot, hogy kifejtsem, hogy ebben a műfajban közülünk senki nem un. művész, de lehet hogy sok év múlva, ha egy-egy dal befutna és fennmaradna, már jogosan emlegethetnének bennünket szövegírónakl, vagy zeneszerzőnek. Ha......... mondom.
Mindaddig viszont csak a bennünk élő érzésvilágnak, egy kifejezési eszköze a szöveg és a dalírás, mert sem képzettségünk, sem olyan kiemelkedő " fantasztikus képességünk" nincs, ami indokolná, hogy minden sorunk, dallamunk, mindenkinek tetszeni fog.
Az egyikőnk szórakoztató zenész, a másik nyugdijas kazánkovács, a harmadik vasutas, jómagam pedig nyugdijas számviteli ember vagyok. Az hogy megpróbáljuk dalban-versben is kifejezni magunkat, nagy szerencsével kell párosulni, hogy pont olyan lelkületű emberek üljenek a válogató bizottságban, hogy legalább a döntőig eljuthassanak a dalok. Az, ha valakinek legalább egy dala bekerült, azt már eredménynek kell elkönyvelni, mert valakit megérintett, és ez jelzés arra, hogy van valami abban amit csinálunk.
Feltettem a dalomat, egy házi kivitelezésben, mert nekem sincs lehetőségem máshogyan, és úgy válogattam alá a képeket, hogy érezni lehessen, mindegyik kép biztosan tetszik valakinek, de ebben az összeállításban az összes, biztosan nem szimpatikus mindenkinek. Tehát képben, dalban, szövegben, nagy szóródások vannak a tetszési indexben.
Nekem is van egy melankólikus, elbeszélő dallamvilágom, Bélának egy másmilyen, és kérem, hogy eredményként érje meg, hogy elhangzott a dala, és talán ma este sikerül is feltennem, és meg is hallgathatja.
Soraimmal nem a további hozzászólásokra akartam serkenteni senkit, csak kikivánkozott belőlem, hogy ezt mi amatőrök, önmagunkért csináljuk, és ha közben valakinek megtetszik, vigye, szavalja, énekelje!

Válasz

Gyimóthi Elemér üzente 14 éve

Kedves Nótakedvelő Ismerősök és Barátok!
Mindenkinek nagyon nagy tisztelettel köszönöm a gratulációkat és a jó kívánságokat. Külön gratulálok Pálfi József és Kovács Péter úrnak és Némethné Magdának, a mai nótás helyzetet példásan érzékeltető szavaikhoz és tanácsaikhoz.
Az itteni vitában leírt hozzászólásokkal egy kivétellel egyetértek.
A kivétel Sánta Béla Kollégánk.
Kedves Béla!
Megkérdezném, jelen voltál a döntőn? Mert, aki annyi fáradságot és tiszteletet nem tesz, hogy meghallgassa a versenyzőtársai dalai mellett a sajátját is, az ne tegyen szemrehányást a számára sikertelennek titulált verseny rendezőinek és a dalokat kiválogatoóknak! Némethné 160, én 110 km-t vonatoztam, hogy ezt megtegyem, de voltak énekesek Hajdúszoboszlóról, Veszprémből és szerzők talán messzebbről is. Az énekesek egyetlen fillért sem kaptak azért, mert vállalták az új nóták előadását. Végül engedj meg egy számomra is tanulságos és megfogadott tanácsot, amit szövegírói indulásomkor kaptam az egyik legnevesebb mai nótaszerzőtől: " Kedves fiatalember írta, olyan nótát kell írni, keveset, de jót, amit Önön kívül sokan elmondhatnak magukról"! Nos, ha ott lettél volna, akkor meggyőzödhettél volna arról, hogy a döntőbe jutott és győztes dalok, szerény véleményem szerint ilyenek voltak.
Korábbi megjegyzéseim, kívánságaim jövődre nézve továbbra is fenntartom.
Őszinte nótás barátsággal és segítő szándékkal Elemér.

Válasz

Pálfi József üzente 14 éve

Mielőtt én is - laikusként - hozzászólnék Béla kirohanásához, engedjétek meg, hogy gratuláljak a sikerekhez.
Több dolog zavar Béla irásaiban, de főleg az, hogy nem akarja felfogni:
1- A média nem a TE médiád Bélám - vagyis nem a TE céljaid elérését tűzte ki célul.
2- A nótákról eddig senki nem szólt semmit. Vagyis a művész a művészetét önmaga ismeri el és próbálja rákényszeríteni egy bizonyos fogyasztói körre. Csak emlékeztetni szeretnélek, hogy Gyémánt Ferenc Szeretem a Magyar nótát című szerzeménye sehol nem volt publikálva, mégis eljutott több előadóhoz, vagy ahogy a szerző írta saját életét kezdte élni a nóta. Nem kellett hozzá nagy média kampány sem hangzatos nevekből álló zsűri elismerése, a nóta megtalálta a kanálisokat, hogy eljusson azokhoz akik szeretik és megbecsülik.
3- (és talán ennyi elég is lesz, hogy lehiggadj Béla) Azzal, hogy csapkodod az ajtót, nem érsz el többet, mint hogy egyszerűen bezáródnak még a résnyire nyitott ajtók is előtted, pedig ez nagy kár lenne.
Sokszor hallottam életemben, és meg is kellett tanulnom, hogy veszíteni is tudni kell méltóságteljesen és emberien. Azzal hogy el nem ismert művészetedet próbálod magyarázni, a többi résztvevő szintén kiemelkedő művészetét és pocskondiázod.
Nem szégyen olyan szerzők nótái mellett olimpiát veszíteni mint Gyémánt Ferenc és Gyimóti Elemér hisz nekik éppen úgy meg van a tudásuk és az érzésük a nótákhoz mint Némethné Kovács Magdikának és neked Kedves Sánta Béla.
Ne feledd el, hogy az olimpia verseny és a versenyben nem csak a győztes nyer, hanem a legyőzött is.
Talán közhelynek számít, mégis leírom, hogy az igazi nyertesek itt a nótakedvelők, akik így vagy úgy ismét lelki táplálékhoz jutottak-jutnak.
Fogadjátok mindannyian köszönetemet a nótákért. Kívánom, hogy mindegyik kezdje el valahol önálló életét, mosolyt és szeretetet sugározva szerzőjének, előadójának és hallgatójának is.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én is szeretnék gratulálni minden nyertesnek és további erőt és egészséget kívánok a további munkához!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Péterkém!
Most azt kell, hogy mondjam, hogy megint a gondolataimba láttál, mert épp ezt terveztem el. Felteszem a nótáim, de nem azért, hogy híres legyek. szeretném ha a széles nótaszerető közönség, hozzájutna az újhoz, a széphez, a jóhoz./ Ha úgy gondolnám, hogy nótáim nem ütik meg az elvárt színvonalat, akkor nem is merném szerepeltetni azokat./
De tudod Péterkém, ha már ott van az a média a döntőn, céljaim kivitelezése szempontjából, ez lett volna a legegyszerűbb. Tehát ismét leszögezem- nem az ismertségre, hanem szeretett kultúrműfajunk értékes darabjainak bemutatására, nem pedig eltiprására számítottam.
Internet kapcsolattal nem mindenki rendelkezik, beláthatod, hogy ez az út lett volna a gyorsabb és hatékonyabb.
Igazad van, a tudás és kereslet, sajnos nem egy úton jár.
Abban is igazad van, hogy színvonalasabb előadókkal kellene videóimat feltöltenem, de sajnos ennek komoly anyagi vonzata van. Igen, sajnos én csak imitálni tudom a hegedülést, meg az énekesem is csak most ismerkedik a magyar nóta világával, de az szerintem vitathatatlan, hogy a szintetizátoros, még ha nem is ezen műfaj kedvelt hangszere, az profi.
Minden esetre, egyenlőre csak ilyen felállásban, fel fogom tölteni az ígért dalaimat. és kérlek, a Tőled megszokott kritikusi szemmel, mondj róluk véleményt! / A nótáimról, nem az előadókról /
Köszönöm, hogy megírtad véleményed. A közgazdaságot, kiválóan egybe tudod kötni a művészet világával. Gratulálok a meglátásaidhoz.
Köszönettel:
Béla

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kedves Péter! Minden szavával egyetértek, és jómagam is sajnálom azokat az énekeseket, akik megélhetést remélnek az éneklésből, mert olyan csak valóban egy-pár, és nem is mindig a legjobbak léteznek.
Amikor szinte csak egypár alkalommal, közelebb kerültem a "nótás" világhoz, fejvesztve menekültem, mert úgy éreztem, hogy a kép amit róluk magamban kialakitotta a dalaik után, nincs összhangban azzal a hajszolt életel, amire a mindennapok kényszerítik őket. Koncepciótlan műsorok, százszor eldurrogtatott poénok..... Csak azért irtam, hogy nem biztos hogy Bélát meg tudjuk ilyen alapon győzni, hogy örüljön a dalszeretetének, a nótabarátoknak, tehát nem akartam szakmai síkra terelni a beszélgetést, mert úgy érzem, hogy az Ön felkészültségéhez képest, nekünk csak a dalszeretetünk van. Remélem nem értett félre. Üdvözlöm, és köszönöm, hogy ennyi időt tölt el a mi kis oldalunkon.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én magam is szeretnék gratulálni Ferinek, Elemérnek és Magdikának a gyönyörű helyezéseikhez, és egyúttal szeretném megköszönni Zsókának, Editkének és Lacinak a gratulációját.
Sánta Béla

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Béla!
Némethné Kovács Magda alábbi válaszával maradéktalanul egyetértve - bár véleményem megtartására intett -, a nóta világával kapcsolatos saját jó érzéseid megtartása és a további csalódások elkerülése végett javaslom, hogy változtass a szemléleteden.

Különösen mióta a magyar nóta mélyrepülésben van, a nótából és a nótáért élő emberek egyre inkább elkülönülő közösséget alkotnak.
A nótából élők rendkívül szűk körét egyrészt egy-két csodálatos énekes (pl. Madarász Katalin) alkotja, akiknek a szakmaiságához, életművéhez nem fér kritika. Másrészt olyan személyekből áll, akik ezt az ügyet - ilyen-olyan megfontolásból - kizárólag saját megélhetésük forrásának tekintik és egyéb szempontokat ennek a törekvésnek rendelnek alá. A problémák és feszültségek abból adódnak, hogy a szakmai szempontok a legtöbbször alulmaradnak: nem a legtehetségesebb énekes kerül a televíziókba és a döntőbe (sokan nem minden ok nélküli prekoncepcióknál fogva nem is jelentkeznek), nem jó a kíséret és sokszor még a zsűri (egyes) tagjai sem kompetensek, hanem egyéb szempontok alapján jelöltetnek. Ezen azért nem kell csodálkozni, mert a hazai közélet ugyanilyen: a verseny egyenlőtlen; a pozíció és a hatalom, valamint az érdem, a teljesítmény és a tehetség szinte egymást kizáró kategóriák.
Ismerek fiatal huszonéves énekeseket, akik igazán tehetségesek és rátermettek, mégsem viszik semmire. Ennek nagyon sok oka van, melyek részletezésébe nem akarok itt belemenni. Természetesen fiatalon az ember lelkes, álmokat dédelget, és még olyan áron is vállalja a szereplést, hogy tképpen neki kerül pénzébe (miközben a szervező felveszi utánuk a fejpénzt az eladott műsoruk után), holott fiatalon is lehet kiemelkedő színvonalú produkciót nyújtani, és 60 éves énekest látva is gyakran fel lehet tenni a kérdést: Hogy kerül ez ide? Nincs önkritikája?
Tudom én, hogy a siker fontos és jólesik, ha a szerzői-művészi teljesítményt elismerik. De muszáj azt feltétlenül ilyen formában keresned?
Ha a számaid jók, javaslom, igényesebb kísérettel tedd fel ide, és ha sokunknak tetszik, híre fog menni. És a te nótáidat keresni fogják, téged fognak felkérni. Nézd meg, hol vannak az ilyen-olyan nótaénekes-versenyek helyezettjei! Ugyanúgy csak eszközök ők, mint a kereskedelmi tévékben valóság- és egyéb showk szereplői.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Magdikám! Ne haragudj, az általad vezetett oldalt nem akarom saját céljaim, sérelmeim médiájának felhasználni, és vitaindítónak sem szántam az írásom, de az, hogy itt egymás között dicsérgetjük egymás művészi alkotásait, az nagyon szép és mondhatnám testvéries. De az igazi megmérettetésnek gondolt eseményen, hogy így elbánjanak / szerintem méltatlanul / egy szívét lelkét művészetébe adó nótaszeretővel, az már bosszantó, és elkedvetlenítő. Azért is mondom, hogy feltöltöm a " kieső " dalaimat, hogy tudjanak állást foglalni a kedves hozzáértő nótakedvelő barátaim. Egyébként világéletemben az a típus voltam, hogy ami a szívemen az a számon. Sosem vezéreltek olyan utópisztikus gondolatok, hogy szerzeményeimet meghallva, hasra esnek művészetem iránt, csak egy igazságosabb elbírálásra számítottam.
De azt mondom Magdika, hogy a tények beszéljenek önmagukért, a feltöltendő dalaimat bírálja el a nagy közönség.
Magam részéről adom hozzá engedélyem a dalom feltöltéséhez, sőt megtisztelsz vele.
Még egyszer bocsánatodat kérem, nem akartam " forradalmat szítani ".
Ettől függetlenül, továbbra is a régi Sánta Béla maradok.
Sánta Béla

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 14 éve

Kedves Béla! Szeretném, és nótabaráti tiszta szívvel kérlek, hogy állitsad le magadat, és fogadd el, hogy ahány nótaíró, és ahány nótaélvező, az mind egy külön kategória. Most leszámítom , és kérem, hogy ne is írjon olyan szakavatott ember mint pl. Kovács Péter véleményt, mert ez az oldal nem a szakma véleményének közlésére hivatott, hanem az olyan egyszerű embereké, mint a Béla aki vasutas, a Magda aki nyugdijas, azElemér aki sz9intén nyugdijas és valamikori kazánkovács, és ezt nem szégyeljük, de egy bizonyos szenvedélyünk közös, a magyarnóta.
Most engedd meg Bélám, hogy megirjam neked azt, hogy a dalodat egy nagyon jóhangú énekes, akihez illett is a szám, énekelte, de sajnos nem tudta megtanulni, lehet hogy a rövid idő alatt úgy, ahogyan Te megirtad. A szám szép, és nem gondoltad, hogy elküldessz 1o dalt, és akkor a " szakma" hanyatt fog esni, és kikiáltják a Sánta Béla Magyarnóta Köztársaságot. Ez nem igy működik!!!!

Össze kell mindennek jönni ahhoz, hogy egy siker megszülessen!!!!!
Én felvettem ezeket a számokat videóra, de ma azt hiszem nem lesz időm feltenni, csak szerdán, mert holnap egy csoportot viszek kirándulni, és csak késő este jövök haza.
Ha megadod az engedélyt, és a Gyémánt Feritől is megkapom, szerdán felteszem a hangszalagokat. Kérlek, hogy ne veszítsed el a kedvedet, irjunk és énekeljünk egymás örömére újabbnál-újabb dalokat, mert sem Te sem én, sem a többiek, akik itt közöttünk vannak, nem ZSENIK, csak nótaszerető, lélekkel rendelkező kedves barátok, és maradjunk meg ilyennek egymás számára sokáig. Kérlek ezen gondolkodj el, és adjad meg az engedélyt, hogy feltehessem a dalt, ami abból ott elhangzott, habár nem úgy hangzott el, ahogyan Te megirtad, én ki tudtam volna javitani, de sajnos a magamét kijavítani sem volt lehetőségem. Nagyon remélem, hogy soraim olvasása között érzed azt a szeretetet, amit minden magyarnóta kedvelő iránt érzek, pláne akik annyit tesznek érte mint Te is, és továbbra is barátok maradunk.
Levelemet irhattam volna privátba is, de minden szavát vállalom, és úgy érzem, vitaindítónak is jó, egy későbbi beszélgetéshez.Szeretetel üdvözölélek Magda

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én magam is szeretnék gratulálni Ferinek, Elemérnek és Magdikának a gyönyörű helyezéseikhez, és egyúttal szeretném megköszönni Zsókának, Editkének és Lacinak a gratulációját, de amint már kifejtettem privát üzenetben Zsókának, azt itt is szeretném megismételni.
Ez a Nótaolimpia a rémálmomban sem jöjjön vissza sohasem, mert hatalmas csalódás ért. A lehető legjobb nótaszerzeményeimből csak egyet juttatott be a tekintélyes zsűri. Fel fogom tölteni mind a tízet, és kíváncsi leszek minden nótabarát véleményére. Természetesen, összehasonlítás végett, ehhez hallani kellene a győztes dalokat is , reméljük, hogy valamelyik média talán műsorára tűzi azokat.
De ez nem veszi kedvemet, továbbra is maradok olyan mentalitású, nótaszerető egyén, aki ezidáig is voltam. A Nógrádi úrékat, pedig örök életre kitörlöm az emlékezetemből. mert ők igazán tudják, hogy hogyan kell valakinek elvenni kedvét a nótától.
tisztelettel:
Sánta Béla

Válasz

Németh Istvánné Edit üzente 14 éve

Őszinte szívvel gratulálok a Nótaolimpián elért szép helyezésekért! Mindenkit üdvözlök: Edit

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Magdika!
Engedjétek meg hogy szívből gratuláljak az eredményekhez neked , Gyémánt Ferinek és Elemérnek és Bélának. Alig várom hogy megismerhessem szívhez szóló remek nótáitokat! Üdvözlök mindenkit, Laci.

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 14 éve

Tiszta szívből gratulálok mindnyájatoknak,hogy a Nótaolimpia ez évi versenyén is szép sikereket értetek el.Úgy gondolom,titokban ezt reméltük és vártuk.
További sok szép zenét írjatok,komponáljatok mindenki örömére.Simon Zsóka

Válasz